Uhapšen zbog sumnje da je silovao 20-godišnju devojku

Izvor: Večernje novosti, 30.Avg.2018, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog sumnje da je silovao 20-godišnju devojku

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su N. J. (30) iz Svilajnca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje Vlasotince - Leskovačka policija je uhapsila N. J.(30) iz Svilajnca koji je osumnjičen da je silovao devojku iz Vlasotinca. U saopštenju se navodi da je N. J. uz upotrebu sile i pretnje izvršio obljubu nad dvadesetogodišnjom Vlasotinčankom. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << se navodi, u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Leskovcu.Pročitajte još - Omamio devojku, pa je silovao? U šturom saopštenju nije rečeno kada se i gde silovanje dogodilo, a za sada se ne znaju ni druge okolnosti ovog slučaja.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Silovao dvadesetogodišnju Vlasotinčanku

Izvor: juGmedia, 30.Avg.2018

Pripadnici Policijske uprave Leskovac uhapsili su N.J. (30) iz Svilajnca, zbog sumnje da je uz upotrebu sile i pretnje silovao dvadesetogodišnju devojku iz Vlasotinca, saopšteno je danas...Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.