Južne vesti: Uhapšena dva funkcionera u Blacu zbog mita

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2018, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Južne vesti: Uhapšena dva funkcionera u Blacu zbog mita

Zbog sumnje da su primili određenu svotu novca, kao mito oko ustupanja veterinarske stanice koja je zbog neuspele privatizacije u ingerenciji blačke Opštine, tokom noći po nalogu Specijalnog odeljenja tužilaštva u Nišu, uhapšena su dva visoka funkcionera u Blacu, nezvanično saznaju Južne vesti.

Prema prvim informacijama, policijsko zadržavanje od 48 sati određeno je predsedniku Skupštine opštine Blace Milošu Vasiljeviću i načelniku Opštinske uprave Zoranu Milutinoviću, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << prenose Južne vesti.

Sumnja se da su oni za određenu svotu novca hteli da veterinarsku stanicu ustupe jednom privatniku iz Blaca, koji se već bavi ovim poslom.

U tužilaštvu kažu da će se uskoro oglasiti zvaničnim saopštenjem o ovom slučaju.

Funkcioneri bi u zakonskom roku trebalo da budu saslušani, a nakon toga će se odlučivati hoće li im biti određen pritvor do 30 dana ili će biti pušteni da se brane sa slobode.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik blačkog parlamenta i načelnik Uprave “pali” zbog 3.000 evra

Izvor: JužneVesti.com, 30.Avg.2018

Nakon što su od predstavnika malih akcionara Veterinarske stanice Blace tražili i primili mito od 3.000 evra kako bi na sednici Skupštine menjali upravljačku strukturu u Veterinarskoj stanici, uhapšeni su predsednik blačkog parlamenta Miloš Vasiljević i načelnik Opštinske uprave Zoran Milutinović...Kako...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.