Izvor: RTS, 20.Jul.2020, 09:35

U Vranjskoj banji pronađena tela muškarca i žene, sumnja se na dvostruko ubistvo

U naselju Ćosiki, u Vranjskoj banji, rano jutros pronađena su beživotna tela muškarca i žene. Uviđaj je završen, a sumnja se da je reč o dvostrukom ubistvu lovačkom puškom. Policija traga za počiniocem.
Pronađena su tela vanbračnog para M. S (1973) i A. B. (1977) godište. 

Otac preminule jutros oko 8 sati prijavio je policiji da je u dvorištu vikendice zatekao beživotna tela svoje ćerke i njenog nevenčanog supruga.
Njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ćerka nije otišla na posao, pa je otišao do vikendice gde su supružnici živeli.
Uviđaj je završen, a prema prvim podacima proizilaze osnovane sumnje da je u pitanju dvostruko ubistvo, saopštava Više javno tužilaštvo.
Na telima stradalih konstatovane su rane nanete vatrenim oružjem – lovačkom puškom.
Naložena je obdukcija, a policija traga za počiniocem.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijeni iz lovačke puške - U Vranjskoj Banji pronađena tela muškarca i žene

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Jul.2020

Kako su potvrdili u PU Vranje, u naselju Ćosiki, u Vranjskoj Banji, jutros oko 8 sati, pronađena su dva beživotna tela, muškarca i žene. Pronađena su tela vanbračnog para M. S (1973) i A. B. (1977) godište...Otac preminule jutros oko 8 sati prijavio je policiji da je u dvorištu vikendice zatekao...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.