Pronađena dva leša u Vranjskoj Banji

Izvor: VOM.rs, 20.Jul.2020, 09:02

Pronađena dva leša u Vranjskoj Banji

Pronađena dva leša u Vranjskoj Banji

U Vranjskoj Banji, u naselju Ćosiki, ispred porodične  vikendice jutros je oko osam sati policiji prijavljeno da su pronađena  dva beživotna tela. Ekipe su na terenu vršiće se uviđaj. Ono što je za sada poznato je da je reč o muškarci i ženi srednjih godina.  

Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na VOM.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽAS U VRANJSKOJ BANJI Pronađena dva tela u LOKVI KRVI ispred vikendice

Izvor: Blic, 20.Jul.2020

U Vranjskoj Banji, u naselju Ćosiki, ispred porodične vikendice jutros je oko osam sati policiji prijavljeno da su pronađena dva beživotna tela u lokvi krvi, prenose "Novosti".

Nastavak na Blic...

VJT: Bračni par u Banji ubijen iz lovačke puške

Izvor: OkRadio.rs, 20.Jul.2020

Bračni par u Vranjskoj Banji ubijen je iz lovačke puške potvrdilo je Više javno tužilaštvo u Vranju. - Povodom prijavljenog događaja da su ispred porodične kuće u Vranjskoj Banji,  pronađena beživotna tela vanbračnog para M. S /1973/ i A. B. /1977/ godine, dežurni zamenik Višeg javnog...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOM.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOM.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.