Tragedija kod Brusa, u ribnjaku se utopio petogodišnji dečak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2021, 18:02

Tragedija kod Brusa, u ribnjaku se utopio petogodišnji dečak

Petogodišnji dečak utopio se juče u selu Velika Grabovnica kod Brusa, potvrđeno je RTS-u. Do tragedije je došlo na komšijskom imanju. Kako se pretpostavlja, dečak je, u želji da se igra iza kuće, prošao ogradu improvizovanog ribnjaka i upao u njega.

Roditelji su dečaka dovezli u Hitnu pomoć u Brusu, sa nadom da mu se ipak može pomoći.

"Dovezeno je dete oko 18.30, bez znakova života. Mi smo pokušali reanimaciju, ali tu zaista nije bilo prostora da se detetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pomogne na bilo koji način. To je bilo već pri kraju ove smene znači standardna procedura kod takvih zadesa je obavestiti SUP", kazača je Dr Marija Antić iz Hitne pomoći Brus.

Okolnosti nesreće se još ispituju.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Kruševcu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.