HTEO DA GLEDA RIBE? Potresni detalji o dečaku (5) koji se utopio u Brusu, celo selo u šoku

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2021, 11:48

HTEO DA GLEDA RIBE? Potresni detalji o dečaku (5) koji se utopio u Brusu, celo selo u šoku

Sve okolnosti koje su dovele do nesreće još uvek se istražuju.

Dečak koji se utopio u malom ribnjaku porodičnog dvorišta u selu Velika Grabovnica kod Brusa je D.S. (5), nezvanično saznaju "Novosti".

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Kruševcu. Nezvanično se pretpostavlja da je mališan hteo da gleda ribe i da je tako, slučajno, upao u vodu.

Na žalost, da dečaka nema, primećeno je kasno.

- Dete je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << divno, dobro, poslušno, ali kao i svako dete, uvek u igri i trčanju - kaže nezvanično izvor upoznat sa događajem u bruskom selu.

Kada je telo izvučeno iz vode, svima je bilo jasno: dogodilo se najgore.

U nadi da će se ipak dogoditi čudo, prema nezvaničnim saznanjima "Novosti", dete su prebacili do Hitne Službe Doma zdravlja u Brusu, gde su, na žalost, mogli samo da konstutuju smrt dečaka.

Na licu mesta izšali su pripadnici Policijske stanice u Brusu.

Porodica je u šoku, kao i celo selo.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUGA DO NEBA! PORODICA I KOMŠIJE U ŠOKU: Otkriveno kako je stradao dečak (5) u Brusu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2021

Na žalost, sve je bilo kasno kada je nađen..Dečak D. S. (5) iz Velike Grabovnice kod Brusa se, prema priči rođaka, utopio u malom ribnjaku koji pripada komšijama i udaljen je oko 100-ak metara...Prethodno je više puta pokušavao da dođe do malog bazena sa ribama, iako nije imao običaj da se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

BAKA UGLEDALA TELO - DEČAK OTIŠAO DA GLEDA RIBE I NIKAD SE VIŠE NIJE VRATIO! Detalji stravične tragedije kod Brusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2021

Kobnog dana dete se ceo dan igralo u dvorištu..Dečak D.S. (4) utopio se u četvrtak oko 18 sati u selu Velika Grabovnica, kod Brusa, kada je slučajno upao u ribnjak u blizini porodične kuće, iako je kapija bila zatvorena da ne bi išao tamo. Njegovo telo u vodi pronašla je baka, ali Hitna pomoć...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.