Starac umro Milanovačkom u sudu dok je čekao suđenje

Izvor: Glas javnosti, 31.Jan.2012, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starac umro Milanovačkom u sudu dok je čekao suđenje

GORNJI MILANOVAC  - Živorad Blažević (91) iz Lunjevice kod Gornjeg Milanovca umro je oko devet sati ispred sudnice u Sudskoj jedinici u tom gradu, rečeno je u policiji.

Vršilac dužnosti predsednika Sudske jedinice Marija Marković je izjavila da je Blažević čekao da bude prozvan kao optuženi za ometanje poseda kada je pao u hodniku.

Zaposleni u sudu odmah su pozvali Hitnu pomoć, ali je starac umro.

Rodbina i stranke novinarima su rekli da se dolazak hitne >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << pomoći čekao više od 20 minuta, iako je udaljenost do suda oko 500 metara.

Pomoćnik direktora za medicinska pitanja Doma zdravlja Slavka Đorđević, koja je konstatovala smrt, rekla je da nema tragova povreda i da je čovek umro prirodnom smrću.

Ona je dodala da nije upoznata da je hitna služba kasnila.

Načelnica hitne službe Dragica Topalović rekla je, međutim, da je ekipa "stigla najviše za pet minuta" i da je doktorka Milena Tomašević skoro pola sata pokušavala reanimaciju, ali bez uspeha.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.