Čovek umro u zgradi suda u Gornjem Milanovcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2012, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek umro u zgradi suda u Gornjem Milanovcu

GORNJI MILANOVAC -

Živorad Blažević (91) iz Lunjevice kod Gornjeg Milanovca umro je oko devet sati ispred sudnice u Sudskoj jedinici u tom gradu, rečeno je danas u policiji.

Vršilac dužnosti predsednika Sudske jedinice Marija Marković za agenciju Beta je izjavila da je Blažević čekao da bude prozvan kao optuženi za ometanje poseda kada je pao u hodniku.

Zaposleni u sudu odmah su pozvali Hitnu pomoć, ali je starac umro.

Rodbina i stranke novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su rekli da se dolazak hitne pomoći čekao više od 20 minuta, iako je udaljenost do suda oko 500 metara.

Pomoćnik direktora za medicinska pitanja Doma zdravlja Slavka Đorđević, koja je konstatovala smrt, rekla je da nema tragova povreda i da je čovek umro prirodnom smrću.

Ona je dodala da nije upoznata da je hitna služba kasnila.

Načelnica hitne službe Dragica Topalović rekla je, međutim, da je ekipa "stigla najviše za pet minuta" i da je doktorka Milena Tomašević skoro pola sata pokušavala reanimaciju, ali bez uspeha.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Starac umro Milanovačkom u sudu dok je čekao suđenje

Izvor: Glas javnosti, 31.Jan.2012

GORNJI MILANOVAC  - Živorad Blažević (91) iz Lunjevice kod Gornjeg Milanovca umro je oko devet sati ispred sudnice u Sudskoj jedinici u tom gradu, rečeno je u policiji...Vršilac dužnosti predsednika Sudske jedinice Marija Marković je izjavila da je Blažević čekao da bude prozvan kao optuženi...

Nastavak na Glas javnosti...

Čovek umro pred sudnicom uoči suđenja u Gornjem Milanovcu

Izvor: Blic, 31.Jan.2012

GORNJI MILANOVAC - Živorad Blažević (91) iz gornjomilanovačkog naselja Lunjevica, umro je juče ujutru ispred sudnice u zgradi jedinice čačanskog Osnovnog suda u Gornjem Milanovcu. Dok je sa članovima porodice čekao da bude prozvan kao optuženi u jednom postupku njemu je iznenada pozilo, nakon...

Nastavak na Blic...

Milanovac: Optuženi preminuo u čekaonici suda

Izvor: S media, 01.Feb.2012, 00:35

Iako starina od 91 godinu, Živorad Blažević je rešio da se odazove sudskom pozivu, bez obzira što je temperatura u Gornjem Milanovcu u tom trenutku bila oko 20 stepeni ispod nule. Suđenje je zakazano za 8,45, a on je bio tužena stranka u postupku za ometanje poseda..."Kako mi je rekao Živoradov...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.