Pritvor za vlasnicu pitbulova koji su ubili komšiju

Izvor: Večernje novosti, 13.Jul.2016, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor za vlasnicu pitbulova koji su ubili komšiju

Igori Maksimović (29), supruzi vlasnika dva pitbula, koji su pre tri dana nasmrt izujedali njihovog komšiju Đurđa Marčetu, posle saslušanja u Osnovnom tužilaštvu određen je pritvor do 30 dana IGORI Maksimović (29) iz Petrovaradina, supruzi vlasnika dva pitbula, koji su pre tri dana nasmrt izujedali njihovog komšiju Đurđa Marčetu (84), posle saslušanja u Osnovnom tužilaštvu u Novom Sadu određen je pritvor do 30 dana. Osumnjičena, koja se starala o psima, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je njen suprug Rade bio odsutan zbog posla u inostranstvu, tereti se za teško delo protiv opšte sigurnosti. Ona je, kako saznajemo, u tužilaštvu iznela svoju odbranu, a prethodno je saslušana i u policiji, gde je po nezvaničnim saznanjima, kazala da psi nisu pravili probleme i da je reč o nesrećnom slučaju. Za ovo krivično delo, inače, zaprećena kazna je od jedne do osam godina zatvora. Tragično nastradali Marčeta, koga su dva komšijska psa napala bukvalno na kućnom pragu u Ulici Bukovački put 94 u Petrovaradinu, sahranjen je u sredu na Gradskom groblju u Novom Sadu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vlasnici pitbulova iz Petrovaradina pritvor do 30 dana

Izvor: Radio 021, 14.Jul.2016, 06:55

Igori Maksimović (29), vlasnici pitbulova koji su u ponedeljak rastrgli Đurađa Marčeta (84) iz Petrovaradina, određen je pritvor do 30 dana...Ona je u sredu saslušana u novosadskom sudu, a tereti se za teško krivično delo protiv opšte bezbednosti počinjeno iz nehata. Predviđena kazna za ovo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.