Danas saslušanje vlasnice pit bulova koji su nasmrt izujedali čoveka u Petrovaradinu

Izvor: Radio 021, 13.Jul.2016, 07:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas saslušanje vlasnice pit bulova koji su nasmrt izujedali čoveka u Petrovaradinu

Igora Maksimović, supruga vlasnika dva pitbula koji su u ponedeljak nasmrt izujedali Đurađa Marčetu u Petrovaradinu, danas će biti saslušana u novosadskom sudu.

Njoj je određen pritvor u trajanju od 48 sati pod sumnjom da je počinila teško delo protiv opšte sigurnosti za koje je zaprećena kazna od dve do 12 godina zatvora.

Vlasnik pasa, Rade Maksimović, koji se u trenutku incidenta nalazi o Nemačkoj, vratio se u Srbiju. On je dao iskaz u policiji u kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << tvrdi da njegovi psi nikada nisu pravili nikakav problem.

Podsetimo, dva pit bula su u ponedeljak, 11. jula preskočila ogradu dvorišta kuće na Bukovačkom putu, u pokušaju da uhvate mačku Đurađa Marčete. On je pokušao da odbrani životinju i razdvoji pse, pri čemu je na smrt izujedan.

Psi su odvedeni u prihvatilište za pse u Šangaju.

Đurađ Marčeta će biti sahranjen danas na Novom groblju.

Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Danas SASLUŠANJE vlasnice pitbulova koji su nasmrt izujedali čoveka na Petrovaradinu

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jul.2016

Igora Maksimović, supruga vlasnika dva pitbula koja su rano jutros na Petrovaradinu na smrt izujedala prvog komšiju Đurađa M. (84), uhapšena je i danas će biti saslušana...On se u trenutku incidenta nalazio u Nemačkoj, a kada je stigao u Srbiju, u policiji je tvrdio da njegovi psi nikada nisu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.