Izvor: RTS, 15.Okt.2020, 18:43

Policijske akcije u Beogradu i Nišu, zaplenjeno 4,6 kilograma heriona

U odvojenim akcijama na teritoriji Beograda i Niša, policija je zaplenila 4,6 kilograma heroina i uhapsila pet pripadnika dve organizovane kriminalne grupe.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i Bezbednosno-informativnom agencijom, u odvojenim akcijama na teritoriji Beograda i Niša, zaplenili su 4,6 kilograma heroina.

U prvoj akciji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uhapšeni su V. Đ. (1983) iz Pirota, D. V. (1964), B. S. (1979) i V. G. (1982) iz Niša, dok je u drugoj uhapšen J. G. (1984) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.
Sumnja se da su oni u dužem periodu preprodavali heroin na teritoriji Niša, Pirota i Beograda.
Osumnjičeni V. Đ. se tereti da je organizovao kriminalnu grupu čiji su pripadnici D. V., B. S. i V. G., a kod njih policija je pronašla ukupno četiri kilograma heroina.
U drugoj akciji, u kojoj je zaplenjeno 600 grama heroina, uhapšen je J. G., osumnjičen da je organizovao kriminalnu grupu za čija dva člana policija intenzivno traga.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni pripadnici dve kriminalne grupe, zaplenjen heroin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2020

Policija je u saradnji s Tužilaštvom za organizovani kriminal i BIA u odvojenim akcijama na teritoriji Beograda i Niša zaplenila 4,6 kilograma heroina i uhapsila pet pripadnika dve organizovane kriminalne grupe...U prvoj akciji uhapšeni su V. Đ. (1983) iz Pirota, D. V. (1964), B. S. (1979) i V....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Nišlije i Piroćanac dilovali drogu - zaplenjeno 4,6 kilograma heroina

Izvor: JuznaSrbija.info, 15.Okt.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i Bezbednosno-informativnom agencijom, u odvojenim akcijama na teritoriji Beograda Niša, zaplenili su 4,6 kilograma heroina i uhapsili pet pripadnika dve...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.