Izvor: Radio 021, 15.Okt.2020, 19:50

Zaplenjeno 4,6 kilograma heroina, uhapšeno pet osoba

Policija je u odvojenim akcijama na teritoriji Beograda i Niša zaplenila 4,6 kilograma heroina i uhapsila pet pripadnika dve organizovane kriminalne grupe, saopštilo je Minstarstvo unutrašnjih poslova.

Kako se na navodi, akcije su sporovedene u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i Bezbednosno-informativnom agencijom.

U prvoj akciji uhapšeni su V. Đ. iz Pirota, D. V, B. S. i V. G. iz Niša, dok je u drugoj uhapšen J. G. iz Niša, zbog sumnje da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Sumnja se da su oni u dužem periodu preprodavali heroin na teritorijama Niša, Pirota i Beograda. Osumnjičeni V. Đ. se tereti da je organizovao jednu kriminalnu grupu čiji su pripadnici D. V, B. S. i V. G, a kod njih je policija pronašla četiri kilograma heroina.

U drugoj akciji, u kojoj je zaplenjeno 600 grama heroina, uhapšeni J. G. osumnjičen je da je organizovao kriminalnu grupu za čija dva člana policija intenzivno traga.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnom tužilaštvu, navodi se u saopštenju.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.