Policija uhapsila nasilnika: Pretio bivšoj supruzi i njenoj sestri

Izvor: Večernje novosti, 25.Maj.2020, 14:35

Policija uhapsila nasilnika: Pretio bivšoj supruzi i njenoj sestri

Policija u Prokuplju uhapsila je I. V. (1987) iz ovog grada zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i ugrožavanje sigurnosti Prokuplje-Policija u Prokuplju uhapsila je I. V. (1987) iz ovog grada zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i ugrožavanje sigurnosti.On se,kako navode iz policije, sumnjiči da je, nakon verbalne rasprave, odgurnuo bivšu nevenčanu suprugu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << a potom pretio njoj i njenoj sestri. -Sumnja se i da je razbio staklo na ulaznim vratima kuće u kojoj one borave-pojašnjavaju iz policije i ističu da je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nasilje u porodici: Nasrnuo na bivšu suprugu, razbio staklo

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Maj.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su I. V. (1987) iz Prokuplja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i ugrožavanje sigurnosti...On se sumnjiči da je, nakon verbalne rasprave, odgurnuo bivšu nevenčanu suprugu, a potom pretio...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.