Poginuo radnik u rudniku Kolubara

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jan.2016, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo radnik u rudniku Kolubara

Elektroprivreda Srbije (EPS) saopštila je danas da je od strujnog udara prilikom redovnih elektro poslova na površinskom kopu Polje "D" u Rudarskom basenu "Kolubara" poginuo tridesetogodišnji Nikola Gajić.

EPS precizira da je do nesreće došlo oko 03.30 sati.

Navode i da je radnik stradao obavljajući redovne elektro poslove uz poštovanje svih radnih procedura, na Prvom A BTO sistemu tog ugljenokopa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Po prijemu u Dom zdravlja u Lazarevcu, Nikola je preminuo od zadobijenih povreda.

O nesreći je obaveštena policija i rudarska inspekcija, ekipe su na terenu i uviđaj je u toku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo radnik u rudniku Kolubara

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jan.2016

BEOGRAD - Tridesetogodišnji radnik poginuo je jutros na kopovima u rudniku Kolubara, kada ga prilikom izvođenja radova na visokonaponskom kablu došlo do strujnog udara, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije...U MUP-u kažu da je do nesreće došlo jutros u 04.45 sati u naselju Junkovac...Do stujnog udara...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.