Izvor: Blic, 17.Apr.2024, 05:43

POBIO NAM JE DECU I DOBIO 3 GODINE ZATVORA Porodice Dejane i Borisa koje je pokosio vozač "mercedesa" (84) traže pravdu: "Nama život ne ide dalje"

"Za mene je vreme stalo onog dana kada je moja ćerka otišla. Dejanina i Borisova ljubav večno će trajati", kaže za "Blic" Emina Borotić, majka Dejane Neralić (17) iz Golubinaca koja je zajedno sa dečkom Borisom Majorskim (18) tragično nastradala 18. oktobra 2022. godine dok su išli na izlet u Vrdničku kulu. Na putu ka tamo na njih je "mercedesom" naleteo Slobodan B. (84) iz Krčedina i usmrtio ih na licu mesta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"DECU NAM POBIO A DOBIO 3 GODINE ZATVORA" Dejanu i Borisa pokosio "mercedes", sahranjeni zajedno a za najmilije život je tad stao

Izvor: Kurir, 17.Apr.2024

Dejana i Boris bili nerazdvojni i da su se mnogo voleli, te da su i sahranjeni zajedno

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.