Otac dve godine seksulano zlostavljao ćerku

Izvor: Glas javnosti, 09.Avg.2011, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac dve godine seksulano zlostavljao ćerku

BANJA LUKA- Muškarcu starom oko 45 godina određen je jednomesečni pritvor, zbog sumnje da je seksulano zlostavljao svoju šesnaestogdišnju ćerku, objavili su banjalučki mediji.

Otac je kako sazanju mediji svoju maloletnu ćerku prisiljavao na seks u poslednje dve godine, a on je uhapšen tek kada ga je policiji prijavvio roditelj jedne od prijateljica, kojoj se nesrećna devojka požalila.

Zgrožena onim što je čula, ona je to ispričala roditeljima, koji su pozvali >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << policiju, a radi se o siromašnoj porodici u kojoj je bilo i ranije problema.

Policijski izvori su novinarima nezavisnih ispričali da, je otac monstrum često bio pijan i u takvom stanju je zlostavljao kćer, dok njegova supruga i devojčicina majka je psihički bolesnik, a policija predpostavlja da je ona znala šta se događa u kući, ali nije verovatno mogla da spreči muža nasilnika.

- Tužilac je predložio pritvaranje, jer postoji bojazan da bi osumnjičeni mogao ometati postupak, utiecati na svedoke, a mogao bi i ponoviti delo - rekla je Maja Đakovic'-Vidović, portparolka Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.