Osumnjičeni za pedofiliju priznao da je član pripadnik Nacionalnog stroja

Izvor: Blic, 25.Nov.2011, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičeni za pedofiliju priznao da je član pripadnik Nacionalnog stroja

Novosadska policija uhapsila je juče Marka M. (22) iz Novog Sada, osumnjičenog da je “navodio maloletnike na prisustvovanje polnim radnjama” i za ugrožavanje sigurnosti, saopštila je policija.

Kako se navodi, on se sumnjiči da je navodenjem ugozio sigurnost dvoje maloletnika na području Futoga.

Kako "Blic" nezvanično saznaje iz policijskih izvora, uhapšeni je pripadnik ekstremističke organizacije Nacionali stroj. Naime, Marko M. je sam priznao policiji da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je pripadnik Nacionalnog stroja. On je takođe tvrdio da je učestvovao u pojedinim incidentima koje je ova organzacija poslednjih godina izazivala u Novom Sadu i širom Vojvodine. Kako "Blic" nezvanično saznaje, Marko M. je inače radio povremeno i kao obezbeđenje na raznim objektima u Novom Sadu.

U novosadskoj policiji rečeno je da je saslušano više osoba osumnjičenih da su presretali decu ispred osnovne škole u Futogu i pokušavali da ih namame u automobil.

Prema rečima Mileve Tomić, portparolke novosadske policije, javili su se roditelji koji tvrde da je njihovu ćerku sačekao nepoznat muškarac, koji se predstavio kao direktor škole u susednom Begeču, potom je uvukao u automobil, ali se ona otrgla i pobegla.

Mileva je dodala su se policiji javili i roditelji dečaka koji tvrdi damu se nepoznata osoba obratila iz automobila, kao i roditelji dečaka kojeg je preksinoć jedna osoba pozvala iz kola, ali se on uplašio i pobegao.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.