OVO JE SRPKINJA KOJA JE PREMINULA NA SICILIJI: Profesorka iz Loznice volela je putovanja, sa poslednjeg se nije vratila (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 22.Jul.2019, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE SRPKINJA KOJA JE PREMINULA NA SICILIJI: Profesorka iz Loznice volela je putovanja, sa poslednjeg se nije vratila (FOTO)

Njen Fejsbuk profil bogat je fotografijama sa brojnih destinacija koje je posetila.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

OVO JE SRPKINjA KOJA JE PREMINULA NA SICILIJI: Profesorka iz Loznice volela je putovanja, sa poslednjeg se nije vratila (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 22.Jul.2019

Do nedavno je radila kao profesor ekonomske grupe predmeta u Srednjoj ekonomskoj školi u Loznici. U gradu su je mnogi poznavali jer je ceo radni vek bila pedagog generacijama mladih Radmila Božić, koja je tragično nastradala na Siciliji, do nedavno je radila kao profesor ekonomske...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.