OVO JE SRPKINjA KOJA JE PREMINULA NA SICILIJI: Profesorka iz Loznice volela je putovanja, sa poslednjeg se nije vratila (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 22.Jul.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE SRPKINjA KOJA JE PREMINULA NA SICILIJI: Profesorka iz Loznice volela je putovanja, sa poslednjeg se nije vratila (FOTO)

Do nedavno je radila kao profesor ekonomske grupe predmeta u Srednjoj ekonomskoj školi u Loznici. U gradu su je mnogi poznavali jer je ceo radni vek bila pedagog generacijama mladih Radmila Božić, koja je tragično nastradala na Siciliji, do nedavno je radila kao profesor ekonomske grupe predmeta u Srednjoj ekonomskoj školi u Loznici. U gradu su je mnogi poznavali jer je ceo radni vek bila pedagog generacijama mladih, a u penziju je otišla u junu ove godine. - >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Šokiran sam zbog njene smrti. Radmila je bila izuzetna žena koju su svi voleli i poštovali. Radili smo zajedno i o njoj mogu da kažem sve najlepše. Bila je odličan profesor, lafčina velikog srca, veliki hedonista. Volela je život, putovanja, bila je veliki ljubitelj životinja. Uvek je bila raspoložena, volela je da se šali - priča o koleginici profesor Slobodan Spasojević. Pročitajte još - TRAGEDIJA NA SICILIJI: U italijanskom letovalištu preminula Srpkinja Radmila se nikada nije udavala, živela je sama, ali je uvek bila okružena prijateljima. Bila je posvećena poslu profesora, a više od svega volela je putovanja. Radmiline kolege iz Ekonomske škole pričaju da je nedavno prodala kuću u Loznici i kupila stan u Beogradu. Govorila je kako joj je "Loznica tesna" i želela da penzionerske dane provede u velikom gradu.Radmila Božić Foto Fejsbuk Da podsetimo, Radmili je pozlilo dok se kupala u moru, a kako su pisali mediji, nije joj pomogla ni pomoć koju su joj pružili drugi kupači na plaži.Radmila Božić Foto Fejsbuk(Izvor: Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Radmila je izuzetna žena! Lafčina velikog srca": Prijatelji Srpkinje koja je umrla na Siciliji u stanju šoka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019

U gradu su je mnogi poznavali jer je ceo radni vek bila pedagog generacijama mladih..Radmila Božić, koja je tragično nastradala na Siciliji, do nedavno je radila kao profesor ekonomske grupe predmeta u Srednjoj ekonomskoj školi u Loznici..., a u penziju je otišla u junu ove godine, prenose beogradski...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.