Novosti saznaju: Zaplenjeno tri kilograma droge, uhapšena dva muškarca

Izvor: Večernje novosti, 28.Feb.2020, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Novosti" saznaju: Zaplenjeno tri kilograma droge, uhapšena dva muškarca

Droga je otkrivena u putničkom vozilu prilikom radarske kontrole u naseljenom mestu Šogolj nedaleko od Kruševca KRUŠEVAC-TRI kilograma marihuane zaplenila je noćas policija na magistralnom putu Kruševac-Kaopanik,saznaju “Novosti”. Droga je otkrivena u putničkom vozilu prilikom radarske kontrole u naseljenom mestu Šogolj nedaleko od Kruševca. Kako saznajemo, uhapšene su dve osobe koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je policija zatekla u vozilu na Bruskom putu. Osumnjičenima za krivično delo neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga određeno je policijsko zadržavanje i očekuje se njihovo saslušavanje pred nadležnim tužilaštvom.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

S tuđim pasošem uhapšen u pokušaju krijumčarenja amfetamina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2020

Šabačka policija uhapsila je S. K. (20) kod kojeg je pronašla oko 150 grama sintetičke droge amfetamin, kao i pasoš koji nije njegov, saopšteno je iz policije...Njemu se na teret stavljaju krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i falsifikovanje isprave...On...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.