S tuđim pasošem uhapšen u pokušaju krijumčarenja amfetamina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2020, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S tuđim pasošem uhapšen u pokušaju krijumčarenja amfetamina

Šabačka policija uhapsila je S. K. (20) kod kojeg je pronašla oko 150 grama sintetičke droge amfetamin, kao i pasoš koji nije njegov, saopšteno je iz policije.

Njemu se na teret stavljaju krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i falsifikovanje isprave.

On je na otkriven na Graničnom prelazu Badovinci.

Po nalogu tužioca osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će biti priveden tužilaštvu u Šapcu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

S tuđim pasošem uhapšen u pokušaju krijumčarenja amfetamina

Izvor: B92, 28.Feb.2020

Šabačka policija uhapsila je S. K. (20) kod kojeg je pronašla oko 150 grama sintetičke droge amfetamin, kao i pasoš koji nije njegov, saopšteno je iz policije...Njemu se na teret stavljaju krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i falsifikovanje isprave...On...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.