Napad na Srbe u Zebincu kod Gnjilana

Izvor: RTS, 30.Maj.2019, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad na Srbe u Zebincu kod Gnjilana

Dvojica Srba zadobila su lakše povrede kada su ih u blizini sela Zebince, na Kosovu i Metohiji, uz pretnju pištoljem, napala trojica Albanaca.
Do ovog incidenta je, prema rečima napadnutih Srba, došlo jer jedan od njih nije pristao na ucenu i nije hteo da proda njivu, prenela je RTK 2.
O tom incidentu je obaveštena kosovska policija, koja je obavila uviđaj. 
Dalja istraga pokazaće >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pod kakvim okolnostima je došlo do ovog incidenta i biće utvrđena krivica, rekli su u policiji.
Vlastimir Arsić iz Jagodine i Srđan Ivković iz Prekovca napadnuti su sinoć u blizini sela Zebince, kada su se vraćali iz Gnjilana. 
Trojica Albanaca su ih sačekali i fizički napali, a posle opšte tuče prećeno im je i oružjem.
Pogledaj vesti o: Incident,   Jagodina,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TROJICA ALBANACA NAPALA DVOJICU SRBA: Tražili da kupe njivu pa pretili pištoljem

Izvor: Večernje novosti, 30.Maj.2019

Dvojica Srba zadobila su lakše povrede kada su ih u blizini sela Zebince, na Kosovu i Metohiji, uz pretnju pištoljem, napala trojica Albanaca Dvojica Srba zadobila su lakše povrede kada su ih u blizini sela Zebince, na Kosovu i Metohiji, uz pretnju pištoljem, napala trojica...

Nastavak na Večernje novosti...

Gnjilane: Drugi napad na Srbe u dva dana

Izvor: KMnovine.com, 30.Maj.2019

Trojica Albanaca napa su dvojicu Srba i lakše ih povredila. Do napada je došlo u selu Zebince kod Gnjilana....    .Gnjilane    ......Dvojica Srba, Vlastimir Arsić iz Jagodine i Srđan Ivković iz Prekovca, napadnuti su sinoć u blizini sela Zebince, kada su se vraćali...

Nastavak na KMnovine.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.