Izvor: Blic, 21.Mar.2009, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladići pretukli i uboli nožem muškarca u Zemunu

Jutros, oko 2 sata u Zemunu, četrdesetogodišnji Radoš. I. je povređen kada je izašao iz stana da opomene tri mladića koji su čekićem i nogama lomili telefonsku govornicu. Vandali su nasrnuli na njega i uz mnoštvo udaraca naneli mu i nekoliko uboda nožem u predelu leđa. Beogradska policija je tokom dana identifikovala i lišila slobode maloletnog V. C. (17) zbog osnovane sumnje da je sa još dvojicom nasilnika izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju nad Radošem I.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<


Hitna pomoć je jutros nakon napada odmah prevezla povređenog u Urgentni centar gde je zbrinut. Mesto događaja odmah su pretražile policijske ekipe, a RTS je javio da su osumnjičeni za ovo krivično delo bili vrlo brzo pronađeni.

Maloletni V. C. je uz krivičnu prijavu priveden sudiji za maloletnike Okružnog suda u Beogradu, dok će za dva maloletna lica, istragom biti utvrđene okolnosti njihovog učešća u ovom događaju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nasilje u Zemunu

Izvor: RTS, 21.Mar.2009

Beogradska policija identifikovala i lišila slobode maloletnog V. C. zbog osnovane sumnje da je sa još dvojicom nasilnika izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju nad Radošem I. koji ih je upozorio da prestanu sa vandalskim ponašanjem...Jutros oko 2 sata u Zemunu, u Gornjodolskoj ulici kod broja...

Nastavak na RTS...

Zemunac izboden noževima

Izvor: B&F Online, 21.Mar.2009

U toku noći između petka i subote, četrdesetogodišnji R. I. povređen je zato što je izašao iz stana da opomene tri mladića koji su čekićem i nogama lomili telefonsku govornicu.

Nastavak na B&F Online...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.