Nasilje u Zemunu, uhapšen maloletnik

Izvor: RTS, 21.Mar.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasilje u Zemunu, uhapšen maloletnik

Beogradska policija identifikovala i lišila slobode maloletnog V. C. zbog osnovane sumnje da je sa još dvojicom nasilnika izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju nad Radošem I. koji ih je upozorio da prestanu sa vandalskim ponašanjem.

Jutros oko 2 sata u Zemunu, u Gornjodolskoj ulici kod broja 21, četrdesetogodišnji Radoš I. je povređen kada je izašao iz stana da opomene tri mladića koji su čekićem i nogama lomili telefonsku govornicu.

Vandali su nasrnuli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na njega i uz mnoštvo udaraca naneli mu i nekoliko uboda nožem u predelu leđa.

Hitna pomoć je odmah prevezla povređenog u Urgentni centar, gde je zbrinut.

Beogradska policija je identifikovala i lišila slobode maloletnog V. C. (17) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju nad Radošem I.

Maloletni V. C. je uz krivičnu prijavu priveden sudiji za maloletnike Okružnog suda u Beogradu, dok će za dva maloletna lica, istragom biti utvrđene okolnosti njihovog učešća u ovom događaju.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.