Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2009, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Govornica razbjena i pokušaj ubistva - uhapšen maloletnik

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je maloletnog V.C. (rođen 1992. godine) koji je osumnjičen za pokušaj ubistva Radoša I. (1968.), saopštio je danas Biro za informisanje Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Osumnjičeni je zajedno sa još dva maloletnika, jutros oko dva sata posle ponoći u Gornjogradskoj ulici u Zemunu napao Radoša I. i naneo mu teške povrede, zato što ih je upozorio da ne lome telefonsku govornicu.

Maloletni V.C. je priveden sudiji za maloletnike Okružnog suda u Beogradu, a istragom će biti utvrđene okolnosti učešća druge dvojice maloletnika u tom događaju, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.