Marović obilazi beogradske kafane iako mu preti hapšenje

Izvor: Blic, 16.Okt.2015, 06:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marović obilazi beogradske kafane iako mu preti hapšenje

Miloš Marović, sin Svetozara Marovića, nekadašnjeg predsednika Zajednice Srbije i Crne Gore, kome u Crnoj Gori preti hapšenje zbog malverzacija u vezi sa zemljištem u Budvi, u Beogradu je i obilazi prestoničke kafane.

- Mlađi Marović je svako veče u jednoj elitnoj kafani, u centru Beograda. Na večeru dolazi sa društvom, i po njegovom ponašanju ne zaključuje se da je u nekom strahu od mogućeg hapšenja - kaže sagovornik “Blica” upoznat sa kretanjem Marovića u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prestonici Srbije.

Da se mlađi Marović nalazi u Beogradu prethodno je medijima u Crnoj Gori rekao i njegov pravni zastupnik Vladan Bojić, koji je naveo da je Miloš “na medicinskom tretmanu”, kao i da će se odazvati tužilaštvu čim završi te obaveze. Njemu su punomoć potpisali roditelji osumnjičenog - Svetozar i Đorđina Marović.

Miloš Marović je osumnjičen za malverzacije u vezi sa kupovinom 26.000 kvadrata na Jazu, a njegov kum Marko Vujović za zloupotrebu službenog položaja putem pomaganja.

Kako su objavile podgoričke “Vijesti”, na dvojicu Budvana tužiocu su ukazali svedoci saradnici Igor Trnski i Rajko Kuljača, navodeći da je sin funkcionera DPS-a vukao konce u igri u kojoj je Opština Budva oštećena za 1.400.000 evra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NEMA POTERNICE Marović može da podnese zahtev za azil

Izvor: Blic, 17.Okt.2015, 06:21

Srbija će biti u obavezi da uhapsi i Crnoj Gori izruči Miloša Marovića, sina Svetozara Marovića, nekadašnjeg predsednika Zajednice Srbije i Crne Gore, ukoliko Interpol u Podgorici za njim raspiše međunarodnu poternicu...Miloš Marović..Mlađi Marović je osumnjičen za malverzacije u vezi sa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.