Krvnički zločin! Ubica gledao kako se Jelena davi, a pre toga joj je šrafcigerom uradio monstruoznu stvar!

Izvor: BKTV News, 27.Sep.2017, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krvnički zločin! Ubica gledao kako se Jelena davi, a pre toga joj je šrafcigerom uradio monstruoznu stvar!

Pevačica Jelena Krsmanović Marjanović izdahnula je u Borči u trenutku dok su krvnici gledali njenu samrtničku agoniju. Dok je borba trajala, akteri zločina su hladnokrvno stajali u neposrednoj blizini, sve dok se nisu uverili da je mrtva, tvrdi sagovornik iz istrage.

"Teške povrede su svakako bile presudne, ali je voda iz kanala bila faktor koji je ubrzao Jeleninu smrt. Ona se u samrtničkoj agoniji borila da ispliva i dođe do vazduha, ali se najmanje dva od tri puta nagutala >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << vode. Tada je udahnula i grančicu, koja je nađena u njenom dušniku", navodi izvor blizak istrazi.

Patolog je utvrdio okvirno vreme smrti, koje može da odstupa oko 15 minuta od vremena smrti nesrećne žene.

"U svakom slučaju, nalaz pokazuje da je ubijena tog dana kada je nađeno njeno telo, a ne prethodnog. To znači da od trenutka smrti do njenog pronalaska nije proteklo više od 24 sata", objašnjava izvor iz istrage.

Zorana Marjanovića za ubistvo supruge Jelene Marjanović ozbiljno terete DNK tragovi nađeni na odeći u kojoj je pronađena nesrećna žena. Kako mediji saznaju, u prilog tom zaključku ide i to što je Jelena na leđima imala krvav trag, koji je nastao dok joj je presvlačena garderoba.

Na pitanje zašto je Jelena ostavljena u kanalu, nadomak kuće, a nije bačena, recimo, u Dunav, sagovornik iz istrage objašnjava:

"Sve ukazuje da je posle ubistva nastala frka. Izbila je, najverovatnije, svađa gde će da bace leš i kako će se rešiti tragova, što je uticalo da je ostave upravo tu gde se sve i odigralo", objašnjava.

U dušniku Jelene Marjanović pronađena je grančica, koja se tu našla dok se pevačica u agoniji borila za život.

"Obducenti su na osnovu povreda utvrdili da je pevačica ubijena najverovatnije malim srafcigerom, koji joj je napravio krater u glavi i oštetio mozak. Ne isključuje se mogućnost da je za udarce korišćeno nekoliko različitih čvrstih predmeta. Na lobanji je prebrojano ukupno devet kratera", objašnjava sagovornik.

Dodaje da je sve povrede dobila dok je bila živa.

"Ustanovljeno je da joj je prilikom jednog udarca u mozak utisnut čak deo lobanje. Na tom mestu mozak je bio razoren u vidu kanala dugog oko dva centimetra. Sam čin ubistva je bio stravičan", zaključuje.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.