Komšiji na spavanju ukrao i meso iz zamrzivača

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 05.Maj.2010, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšiji na spavanju ukrao i meso iz zamrzivača

ZRENJANIN - Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podneo je zahtev za sprovođenje istrage protiv Mileta M. (32) iz Zrenjanina, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teške krađe, pokravši iz stana sugrađanina S. S. robu u vrednosti od 700.000 dinara.

Po rešenju istražnog sudije, osumnjičeni se nalazi u pritvoru od 23. aprila ove godine, saopšteno je juče u sudu.

Prema navodima iz zahteva >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << za sprovođenje istrage, Mileta M. je krivično delo teške krađe počinio tri dana pre nego što je dospeo u pritvor, kada je iz kuće, u kojoj je spavao vlasnik S. S. u Zrenjaninu, prisvojio 2.000 evra, 7.000 dinara, zlatni ručni sat, muški prsten, dva mobilna telefona, čak i meso iz zamrzivača a zatim i kafu i kiselu vodu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.