KOBNI SUDAR Zamenika gradonačelnika Čačka u olupini automobila pronašla supruga

Izvor: Blic, 13.Jul.2017, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOBNI SUDAR Zamenika gradonačelnika Čačka u olupini automobila pronašla supruga

Na smrskani pik-ap zamenika gradonačelnika Čačka Radoša Pavlovića, koji je stradao u sudaru sa kamionom koji je prevozio drva, naišla je žena koja je bila u drugom automobilom nekoliko metara iza njega.

Kako saznaje „Blic”, Pavlović je u utorak oko 15 sati krenuo u obilazak svog voćnjaka i na seoskom putu u Vranićima je pod nerazjašnjenim okolnostima prešao u suprotnu traku, kada je naišao kamion natovaren drvima.

- Trag kočenja duži je od 20 metara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a automobil je išao veoma brzo kada se dogodio čeoni sudar. Porodica nije želela da se izvrši obdukcija tela, pa se ne zna da li je možda doživeo infarkt ili moždani udar - rekao je izvor upoznat sa istragom.

Namanje od minut nakon kobnog sudara do mesta nesreće stigla je Pavlovićeva supruga koja je, kako navode prijatelji, krenula „škodom oktavijom” noseći ručak beračima u njihovom voćnjaku.

Pavlović je bio živ kada mu je stigla supruga, ali ne i svestan. Odmah je pozvana hitna pomoć, ali i vatrogasci, da bi ga izvukli iz automobila, kako saznajemo. Na Urgentno odeljenje čačanske bolnice Pavlović je sa teškim povredama glave dovezen u 17 sati, a preminuo je 45 minuta kasnije.

- Bio je veoma vredan čovek, veliki radnik. Možda su ga ta užurbanost i pritisak koštali života - kažu prijatelji.

Pavlović je živeo i radio u Trbušanima. Bio je i redovni profesor Agronomskog fakulteta, a od prošle godine zamenik gradonačelnika Čačka. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece.

Sahrana će se obaviti na groblju u Trbušanima danas u 15 sati.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.