Jašariju 14 godina zatvora zbog prebijanja bebe na smrt

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jul.2020, 12:02

Jašariju 14 godina zatvora zbog prebijanja bebe na smrt

Viši sud u Beogradu je osudio je na 14 godina zatvora Ferija Jašarija jer je u novembru 2018. godine na smrt pretukao svoju petomesečnu bebu, tukući je po glavi i telu.

Osuđen je zbog krivicnog dela teška telesna povreda, a u kaznu mu se uračunava vreme provedeno u pritvoru. Produžen mu je pritvor koji može trajati do upućivanja u zatvor nakon pravosnažnosti presude.

Ovo je prvostepena presuda na koju tužilaštvo, Jašari i njegov branilac mogu da izjave žalbu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Apelacionom sudu u Beogradu.

Jašari je optužen da je pod dejstvom alkohola i marihuane, dete udarao rukama po glavi i telu jer je plakalo.

U toku noći majka je odnela bebu u KBC Zemun, gde je preminula u ranim jutarnjim satima. Sa vanbračnom suprugom ima još jedno dete, petogodišnjeg sina.

Mediji su ranije preneli da se tokom saslušanja u tužilaštvu branio "da je dete pretukao u rastrojstvu zbog narkomanske krize".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stigla prva presuda ocu koji je ubio bebu - 14 godina

Izvor: B92, 30.Jul.2020

Beograd -- Viši sud u Beogradu je osudio je na 14 godina zatvora Ferija Jašarija jer je u novembru 2018. godine na smrt pretukao svoju petomesečnu bebu...Osuđen je zbog krivičnog dela teška telesna povreda, a u kaznu mu se uračunava vreme provedeno u pritvoru...Produžen mu je pritvor koji može...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.