Izvor: Radio 021, 30.Jul.2020, 12:04

Osuđen na 14 godina zatvora jer je bebu pretukao na smrt

Viši sud u Beogradu osudio je Fedrija Jašarija na zatvorsku kaznu od 14 godina, saopštio je danas taj sud.

On je osuđen za delo teška telesna povreda.

Jašari je 2018. godine u Zemunu ubio svoju petomesečnu bebu udarcima po glavi i telu.

Protiv presude stranke i branioci mogu izjaviti žalbu Apelacionom sudu.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jašariju 14 godina zatvora zbog prebijanja bebe na smrt

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jul.2020

Viši sud u Beogradu je osudio je na 14 godina zatvora Ferija Jašarija jer je u novembru 2018. godine na smrt pretukao svoju petomesečnu bebu, tukući je po glavi i telu...Osuđen je zbog krivicnog dela teška telesna povreda, a u kaznu mu se uračunava vreme provedeno u pritvoru. Produžen mu je pritvor...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Jašari osuđen na 14 godina zatvora

Izvor: Danas, 30.Jul.2020

Viši sud u Beogradu osudio je Fedrija Jašarija na zatvorsku kaznu od 14 godina, saopštio je danas taj sud. On je osuđen za delo teška telesna povreda.

Nastavak na Danas...

Isključenja struje za subotu, 1. avgust i nedelju, 2. avgust

Izvor: Radio 021, 31.Jul.2020, 11:27

Deo Novog Sada u subotu, 1. avgusta i nedelju, 2. avgusta neće imati struje...NOVI SAD.."Srbijagas" na Bulevaru oslobođenja, štamparija Prosveta i gradilište GIK "Banat", od 7:30 do 15 časova..Autor: 021..Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.