Izvor: S media, 14.Jun.2013, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDNA OD POVREĐENIH ŽENA U "SIGURNOJ KUĆI": Dečak je preklinjao „Nemoj, tata, molim te!“

-Bila sam u svojoj sobi kada sam čula vrisku, ciku... „Nemoj, tata, molim te!“- odjekivalo je. U sobu mi je dotrčala povređena žena, koja je zapomagala: „Dolazi muž da me ubije, pomozi mi“ - prisetila se u petak nemilog događaja štićenica Sigurne kuće, koja je u pokušaju da pomogne svojoj „cimerki“ i sama zadobila posekotinu i ubodnu ranu leve šake.

O užasnom scenariju, srećom, bez fatalnog završetka, najbolje svedoče umorna lica njenih štićenica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Razočarani pogledi, ali i hrabro uzdignute glave pred svojim mališanima ipak govore koliko ove žene zavređuju poštovanje. Žena koja je branila svoju cimerku objašnjava kako su ona i supruga, kada je napadač došao, zatvorile vrata u nadi da će se tako spasiti.

(Novosti)

FOTO: Guliver/ Thinstock

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.