Hapšenja u Staroj Pazovi zbog napada na policiju, droge i provale

Izvor: Blic, 07.Jun.2017, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja u Staroj Pazovi zbog napada na policiju, droge i provale

Policija u Staroj Pazovi uhapsila je jednu osobu zbog napada na policajca kao i dve osobe zbog posedovanja manje količine droge, saopšteno je danas.

Kako se navodi, policija je uhapsila N.Č. (21) jer je fizički napao policajca na dužnosti.

On je prethodno odbio da im pokaže ličnu kartu, a po dovođenju u policijsku stanicu pretio je policajcima da će ih napasti čim bude pušten.

U drugoj akciji, policija je uhapsila vozača (30) i suvozača (26) jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << automobila kod kojih je nađena manja količina marihuane i "spida".

Protiv njih će biti podnete krivične prijave.

Policija je, takođe, uhapsila 40-godišnjeg muškarca kojeg su u utorak uveče zatekli u provali kuće. Kod njega je policija našla i oduzela alat za obijanje, rukavice i baterijsku lampu.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava za tešku krađu u pokušaju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.