Izvor: Danas, 26.Maj.2022, 14:36

Ekološki ustanak: Ćuta će od EPS-a tražiti uvid u račune za struju i infostan Brnabićke i Tomislava nikoli

Ekološki ustanak saopštio je danas da će vođa te organizacije Aleksandar Jovanović Ćuta od Elektrodistribucije Beograd na osnovu prava na dostupnost informacije od javnog značaja zatražiti da građanima predstave račune za struju i infostan za vile koje koriste bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić i premijerka Ana Brnabić.
Pogledaj vesti o: EPS,   Tomislav Nikolić,   Ana Nikolić

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ekološki ustanak: Koliko građani plaćaju struju i komunalije za Jovankinu vilu?

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Maj.2022

Organizacija Ekološki ustanak saopštila je danas da će, po osnovu prava na informacije od javnog značaja, zatražiti da se objave informacije koliko građani Srbije iz svog džepa plaćaju za struju i komunalije u dvema vilama u kojima "nelegalno žive" bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.