DARKO LAZIĆ PATI ZA ĆERKOM: Ako je budem video, biće mi još bolje

Izvor: Večernje novosti, 17.Nov.2018, 01:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DARKO LAZIĆ PATI ZA ĆERKOM: Ako je budem video, biće mi još bolje

Deci je zabranjen pristup šok-sobi u kojoj se Lazić nalazi već tri nedelje od kada je imao stravičnu sobraćajku kod Brestača. Darko Lazić stalno doziva ćerku Lorenu (4) otkako mu se zdravstveno stanje poboljšalo. Pevač svakodnevno pita za svoju mezimicu, ali lekari za sada ne mogu da mu ispune želju da je vidi.Deci je zabranjen pristup šok-sobi u kojoj se Lazić nalazi već tri nedelje od kada je imao stravičnu sobraćajku kod Brestača.- Darko se neprestano raspituje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << za Lorenu. Govori svojim roditeljima kako je se puno uželeo i da bi mnogo voleo da je zagrli. Često ume da kaže: "Želim da je vidim makar na tren" ili "Ako je budem video, biće mi još bolje" - kaže izvor blizak Lazićima. OTAC DARKA LAZIĆA: Pišu izmišljotine, ovo je prava istina o stanju moga sina On ističe da je svima žao što on toliko pati za ćerkom, ali da je trenutno neizvodljivo da im se omogući susret u bolnici. STANjE PEVAČA: Darko Lazić će uskoro biti prebačen sa intenzivne nege, evo gde će biti smešten - Deci je strogo zabranjen pristup intenzivnoj nezi, a sve i da nije, za Lorenu bi bilo strašno da ga vidi u tom stanju. On leži nepomičan, ne može da ustane, uz pomoć lekara u krevetu radi vežbe, a na glavi mu je i dalje maska za kiseonik - navodi izvor.(Informer.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

DARKO LAZIĆ PREKLINJE LEKARE! Moli ih da mu OMOGUĆE OVO! "Ako je budem video, BIĆE MI BOLJE!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2018

Darko Lazić stalno doziva ćerku Lorenu (4) otkako mu se zdravstveno stanje poboljšalo...Pevač svakodnevno pita za svoju mezimicu, ali lekari za sada ne mogu da mu ispune želju da je vidi, jer je deci zabranjen pristup u šok-sobu u kojoj se Lazić i dalje nalazi...- Otkako mu je bolje, Darko se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.