DARKO LAZIĆ PREKLINJE LEKARE! Moli ih da mu OMOGUĆE OVO! Ako je budem video, BIĆE MI BOLJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2018, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DARKO LAZIĆ PREKLINJE LEKARE! Moli ih da mu OMOGUĆE OVO! "Ako je budem video, BIĆE MI BOLJE!"

Darko Lazić stalno doziva ćerku Lorenu (4) otkako mu se zdravstveno stanje poboljšalo.

Pevač svakodnevno pita za svoju mezimicu, ali lekari za sada ne mogu da mu ispune želju da je vidi, jer je deci zabranjen pristup u šok-sobu u kojoj se Lazić i dalje nalazi.

- Otkako mu je bolje, Darko se neprestano raspituje za Lorenu. Govori svojim roditeljima kako je se puno uželeo, a lekare moli da mu kako znaju i umeju omoguće da je vidi. Često ume da kaže: "Želim da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je vidim makar na tren" ili "Ako je budem video, biće mi još bolje". Pevač je od ćerkice odvojen duže od tri nedelje, pa mu je samo ona na pameti - kaže izvor blizak porodici Lazić.

Sagovornik ističe da je svima žao što on toliko pati za ćerkom, ali da je trenutno neizvodljivo da im se omogući susret u bolnici.

- Deci je strogo zabranjen pristup na intenzivnoj nezi, a sve i da nije, za Lorenu bi bilo strašno da ga vidi u tom stanju. On leži nepomičan, ne može da ustane, uz pomoć lekara u krevetu radi vežbe, a na glavi mu je i dalje maska za kiseonik. To bi moglo biti traumatično iskustvo za njegovu ćerku. Ali lekari veruju da bi do susreta moglo da dođe u nekoj bližoj budućnosti - završava priču izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.