Ceca opet pod lupom istražitelja

Izvor: Glas javnosti, 23.Mar.2010, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca opet pod lupom istražitelja

BEOGRAD - Sudski istražitelji ponovo su se zainteresovali za slučaj prodaje igrača Obilića. U narednom periodu poslovanje Svetlane Ražnatović (36) proveravaće veštaci iz finansijske struke, koji treba da daju konačnu reč o navodnim malverzacijama prilikom transfera fudbalera Obilića, za koje se poznata pevačica tereti.

Istražni sudija Branislav Pantelić prosledio je spise timu veštaka koji treba da da stručno mišljenje i još jednom obavi analizu knjigovodstvenog veštačenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << spornih ugovora prodatih igrača. Posle veštačenja tužilaštvo će odlučiti da li će podići optužnicu protiv Ražnatovićeve.

Dokumentacija je tokom protekle tri godine dostavljena iz Rusije, Grčke, Bugarske, Turske, Austrije i Francuske, zemalja sa kojima su se desili sporni transferi.

Posle sedmogodišnje istrage Više tužilaštvo u Beogradu je početkom februara ponovo zatražilo dopunu istrage protiv folk pevačice, predlažući da se izvrši finansijsko-ekonomsko veštačenje ugovora o prodaji 15 fudbalera inostranim klubovima. Ražnatovićeva se sumnjiči da je od 1998. do 1. marta 2003. prodavala igrače inostranim klubovima, a u poslovnim knjigama prikazivala je da su fudbaleri prodavani bez obeštećenja klubu. Sumnja se da je na ovaj način strpala u džep 11 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Ceca opet na skeneru

Izvor: Kurir, 23.Mar.2010

BEOGRAD - Ceca je opet na skeneru kod sudskih istražitelja! U narednom periodu poslovanje Svetlane Ražnatović (36) proveravaće veštaci iz finansijske struke, koji treba da daju konačnu reč o navodnim malverzacijama prilikom transfera fudbalera Obilića, za koje se poznata pevačica tereti. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.