Ivona Milovanović: Instruktorka plivanja - Specijalista za leđni stil

Izvor: Prva.rs, 05.Sep.2015, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivona Milovanović: Instruktorka plivanja - Specijalista za leđni stil

- 21.4.1990. Jagodina
- Horoskopski znak: Bik
- Ivona radi u call centru, u turističkoj agenciji koja vrši prevoz putnika na liniji Srbija-Švajcarska. Povremeno radi I kao hostesa. Njena velika ljubav, još iz detinjstva, je plivanje. Danas je intruktorka plivanja. Specijalista je za leđni stil.
- Za 10 godina, Ivona sebe vidi kao srećno udatu ženu, majku dvoje dece. Volela bi da ima svoju TV emisiju, ili još bolje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << da bude voditeljka Velikog Brata.
- Na prvi pogled, privuče je muškarac koji je zgodan i pedantan. Fetiš su joj lepe muške ruke. Ne voli debele muškarce jer smatra da su takvi sebični I u drugim stvarima, čim su halapljivi za hranu.
- Ivona je pet i po godina u srećnoj I stabilnoj vezi. Njenom dečku se uopšte ne sviđa što je odlučila da uđe u kuću VB. Baš zbog toga, ulazak u kuću Velikog brata, vidi kao priliku da upozna sebe, ali I da stavi na test njihovu vezu. Roditelji je zdušno podržavaju, kao I obe sestre. Tata će navijati za nju iz Australije, a majka, koja je profesorka, samo strepi da se Ivona ne obruka.
- “Što ne možeš danas, ostavi za sutra”, poručuje Ivona.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.