Slobodan Petrović: Hilari Klinton nas podržava (FOTO)

Izvor: S media, 02.Feb.2012, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobodan Petrović: Hilari Klinton nas podržava (FOTO)

Predsednik SLS i zamenik premijera Kosova Slobodan Petrović razgovarao je, nakon “Molitvenog doručka” u Vašingtonu, sa državnom sekretarkom SAD Hilari Klinton o problemima srpske zajednice na Kosovu i Metohiji.

- Tokom razgovora, državna sekretarka SAD je podržala proceš decentralizacije kao i fukcionisanje novoformiranih srpskih opština na Kosovu. Saglasili smo se da je taj proces >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << najbolji put za zaštitu interesa srpske zajednice, rekao je Petrović za S media portal.

Petrović nastavlja posetu SAD sastancima sa kongresmenima, senatorima i drugim visokim funkcionerima Bečle kuće.

Dačić: Naći zajednički pristup između Srbije i SAD o KiM (VIDEO)

Petrović: Nova strategija za sever Kosova

Predsednik SLS četvrti put prisustvuje “Molitvenom doručku” koji organizuje Bela kuća.

Među zvanicama predsednika SAD Baraka Obame su i predstavnici Srbije: zamenik predsednika Vlade Srbije Ivica Dačić, ministar vera i dijaspore Srđan Srećković, lider SPO Vuk Drašković, princ Aleksandar Karađorđević i princeza Katarina, kao i beogradski advokat Zdenko Tomanović.

Kome se mole zvaničnici celoga sveta u Vašingtonu pročitajte OVDE!

(Smedia)
Pogledaj vesti o: Vašington,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.