Rusija će SAD-u na isti način odgovoriti na usvajanje Spiska Magnatskog

Izvor: Vostok.rs, 07.Dec.2012, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija će SAD-u na isti način odgovoriti na usvajanje "Spiska Magnatskog"

07.12.2012. -

Rusija će odgovoriti na usvojeni u četvrtak zakon o „Spisku Magnatskog“ od strane američkog Senata, kojim se zabranjuje ulazak građana ove zemlje, odgovornih za kršenje ljudskih prava. Ovo je najavio ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov, komentarišući ishod sastanka sa američkom državnom sekretarkom Hilari Klinton u Dablinu. On je na ovakav način odgovorio na pitanje o usvajanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << od strane američkog Senata „Spiska Magnitskog".

"Na sastanku sa Klintonovom, ja sam potvrdio da ćemo mi zatvoriti ulazak Amerikancima, koji su zaista odgovorni za kršenje ljudskih prava," - rekao je ministar.

Izvor: Golos Rossii, foto: ru.wikipedia.org    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Rusija: EU krši ljudska prava

Izvor: Večernje novosti, 07.Dec.2012

MOSKVAOD STALNOG DOPISNIKARUSIJA ne namerava da se kao ranije pravda Americi i Zapadnoj Evropi, koje su joj sa visokog pijedestala spočitavali da krši ljudska prava. Putin se odlučio za kontraofanzivu. Tako je ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je da će Moskva na američki “spisak...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.