Pripita Hilari, marihuana i ostale šale sa Obamine gala večere u Vašingtonu

Izvor: Blic, 29.Apr.2012, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripita Hilari, marihuana i ostale šale sa Obamine gala večere u Vašingtonu

Na večeri za izveštače iz Bele kuće održanoj u subotu, američki predsednik Barak Obama našalio se na račun Hilari Klinton, rekavši da mu ona “neprekidno šalje SMS poruke u pripitom stanju iz Kartagene”.

- Uprkos mnogim preprekama, mnogo toga se promenilo otkako sam na funkciji. Pre četiri godine, na preliminarnim izborima, vodio sam tešku borbu protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Hilari Klinton. Četiri godine kasnije, ona mi u pripitom stanju neprestano šalje SMS poruke iz Kartagene - rekao je Obama.

Početkom aprila Klintonova je snimljena kako se provodi uz pivo u Kartageni, gde je učestvovala na "Samitu Amerika”. Neposredno pred odlazak na put, objavljena je upečatljiva fotografija državne sekretarke kako u vojnom avionu C-17 za Libiju šalje SMS poruke, koja je dovela do stvaranja internet fenomena "Hilarine Poruke”.

Obama se šalio i na račun Donalda Trampa, ali i sopstveni

Ovogodišnji preliminarni izbori, izbori 2008, skandal u Odeljenju opštih službi američke administracije, obaveštajne službe i Donald Tramp - svi oni su se našli na udaru Obaminog humora na večeri održanoj u subotu, kojoj su prisustvovale mnoge poznate ličnosti.

Čak je i izlazak na scenu bio duhovit. Neposredno pre nego što je stao za govornički pult, predsednik je prošetao binom, sa navodno "uključenim mikrofonom”, aludirajući na događaj kada je prošlog meseca "uhvaćen” njegov razgovor sa ruskim predsednikom Dmitrijem Medvedevom.

- Šta ja ovde uopšte radim? Najvaljujem Džimija Kimela i pričam viceve Kim Kardašijan - upitao je on šetajući se po sceni.

Obama je iskoristio večeru i za kampanju. On je ukazao na sličnosti sa republikancem Mitom Romnijem, koji će mu na izborima najverovatnije biti protivkandidat.

- Obojica smatramo svoje supruge svojim boljim polovinama, a američki narod nas toliko podržava da je to naprosto uvredljivo. Obojica imamo diplomu Harvarda. Ja imam jednu, a on ima dve. Kakav snob - rekao je Obama.

Džimi Kimel: Ko nije pušio marihuanu, neka digne ruku!

Komičar Džimi Kimel, koji je bio voditelj na ovom događaju, bavio se pitanjem legalizacije marihuane.

- Šta je to odlučna akcija za borbu protiv korišćenja marihuane? Obziljno, u čemu je problem? Ukinućemo narodu grickalice? I pušači marihuane glasaju. Ponekad nedelju dana posle izbora, ali ipak glasaju - rekao je on.

Kimel je nakon toga pozvao okupljene, među kojima su bili i Kim Kardašijan i Džordž Kluni, da podignu ruku ukoliko nikada nisu pušili marihuanu. Nakon što se podiglo samo nekoliko ruku, Kimel se direktno Obratio Obami.

- Marihuana je nešto do čega je običnim ljudima stalo - rekao je on.

Obama je, inače, intenzivirao kampanju protiv proizvođača marihuane u medicinske svrhe, u okviru koje je izvedena racija u jednoj stručnoj školi za proizvodnju kanabisa. Tada je uhapšen i Pol Stenford, biznismen koji se obogatio uzgojem marihuane.

Poznati preplavili Belu kuću

Ovog vikenda na tradicionalnu Večeru za dopisnike došli su Kim Kardašijan, Lindzi Lohan, Džordž Kluni, Kejt Hadson, Riz Viterspun i Sofija Vergara, između ostalih.

Poznati su zajedno sa novinarima i političarima prisustvovali događaju koji se odigrava od davne 1920. a na kom se tradicionalno dodjeljuju nagrade najboljim političkim novinarima.

- Upravo smo sletele u Vašington i idemo na Večeru dopisnika u Belu kuću. Veoma uzbudljivo! - objavila je na Tviteru Kim pre samog dolaska.

Ona je za tu priliku izabrala elegantnu smaragdnozelenu haljinu od pliša sa srebrnim detaljima.

Muškarci su takođe izgledali veoma elegantno. Najveću pažnju je izazvao najpoželjniji svetski neženja Džordž Kluni koji je na večeru došao sam, bez svoje devojke Stejsi Kibler.

- Ona nije mogla da dođe, radi - izjavio je Kluni.

Lindzi Lohan je jedva stigla na vreme. Naime, ona je propustila svoj let za Vašington zbog žurke na kojoj je bila do ranih jutarnjih sati. Ipak, na njenom licu nije bilo vidljivih znakova umora.

Šarliz Teron se odlučila za jednostavnu, ali seksepilnu dugačku haljinu, a kosa joj je bila skupljena u punđu.

Manekenka El Mekferson je privukla pažnju prisutnih dugim nogama koje su se videle ispod haljine sa "strateškim" prorezom.

Pogledajte ko je još od poznatih bio na večeri u Beloj kući:

Dejvid Arket

Riz Viterspun

Stiven Spilberg

Džon Ledžend

Ališa Kiz

Danijel Redklif

Povezane vesti: Poljski miš kod Obame u Beloj kući
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obama u šalama prozivao prripitu Hilari Klinton

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Apr.2012

Na večeri za izvještače iz Bijele kuće održanoj u subotu, američki predsjednik Barak Obama našalio se na račun Hilari Klinton, rekavši da mu ona “neprekidno šalje SMS poruke u pripitom stanju iz Kartagene”.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Obama isprozivao pripitu Hilari

Izvor: Vesti-online.com, 29.Apr.2012

Na večeri za izveštače iz Bele kuće održanoj u subotu, američki predsednik Barak Obama našalio se na račun Hilari Klinton, rekavši da mu ona "neprekidno šalje SMS poruke u pripitom stanju iz Kartagene"..."Uprkos mnogim preprekama, mnogo toga se promenilo otkako sam na funkciji. Pre četiri...

Nastavak na Vesti-online.com...

Klinton:Obama zaslužio drugi mandat

Izvor: B92, 30.Apr.2012, 12:00

Vašington -- Bivši američki predsednik Bil Klinton je pružio podršku aktuelnom šefu države Baraku Obami, ocenivši da je "zaslužio da bude ponovo izabran"...Obama i Klinton su prisustvovali donatorskoj večeri bogatih donatora Demokratske stranke u Meklinu, predgrađu Vašingtona, čiji je cilj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.