Izvor: Nezavisne Novine, 31.Okt.2016, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najnovije ankete: Tramp i Klinton gotovo izjednačeni

VAŠINGTON - Šanse za pobjedu na predstojećim američkim predsjedničkim izborima kandidata Hilari Klinton i Donalda Trampa su praktično podjednake, pokazalo je najnovije istraživanje koje je sproveo list "Vašington post" u saradnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sa televizijom "Ej-Bi-Si njuz".

Kako se navodi, predstavnica demokrata Hilari Klinton vodi u odnosu na suparnika iz redova republikanaca Donalda Trampa za svega jedan odsto.

Precizira se da je od 1.160 ljudi, koliko je učestvovalo u anketi, 46 odsto ispitanika glas dalo Klintonovj, dok je 45 odsto ispitanika povjerenje ukazalo Trampu, prenosi Sputnjik.

Istovremeno, list "Los Anđeles tajms" sproveo je sopstvenu anketu, prema kojoj je 46 odsto ispitanika glas dalo Trampu, dok je 44,1 odsto ispitanika povjerenje ukazalo Klintonovoj.

Predsjednički izbori će u SAD biti održani 8. novembra.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anketa: Tramp i Klinton gotovo izjednačeni

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Okt.2016

Šanse za pobedu na predstojećim američkim predsedničkim izborima kandidata Hilari Klinton i Donalda Trampa su praktično podjednake, pokazalo je najnovije istraživanje koje je sproveo list "Vašington post" u saradnji sa televizijom "Ej-Bi-Si njuz". Kako se navodi, predstavnica demokrata Hilari...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

NAPETO DO SAMOG KRAJA: Tramp i Klintonova gotovo izjednačeni!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Okt.2016

Šanse za pobedu na predstojećim američkim predsedničkim izborima kandidata Hilari Klinton i Donalda Trampa su praktično pođednake, pokazalo je najnovije istraživanje koje je sproveo list "Vašington post" u saradnji sa televizijom "Ej-Bi-Si njuz"...Kako se navodi, predstavnica demokrata Hilari...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.