Klinton i Ešton u utorak u Beogradu

Izvor: Blic, 27.Okt.2012, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinton i Ešton u utorak u Beogradu

Američka državna sekretarka Hilari Klinton i visoka predstavnica Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton boraviće u radnoj poseti Srbiji u utorak, 30. oktobra, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Američki Stejt department saopštio je ranije da će Klinton posetiti Srbiju, Kosovo i Bosnu i Hercegovinu da bi pružila podršku i pokazala posvećenost >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << SAD budućnosti Balkana u evropskoj i evroatlantskoj zajednici.

Klinton i Ešton će tokom posete Beogradu i Prištini ponoviti podšku nastavku i napretku u dijalogu, i ohrabiti sprovođenje konkretnih koraka koji će omogućiti napredak Srbije i Kosova na putu ka EU, navedeno je u saopštenju Stejt departmenta.

Klintonova će svoju balkansku turneju završiti posetom Hrvatskoj i Albaniji.

Premijer Ivica Dačić izjavio je juče da posetu Ketrin Ešton i Hilari Klinton doživlja kao "podršku nastavku puta koji je započela nova Vlada Srbije".
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klinton i Ešton u utorak u Beogradu

Izvor: Večernje novosti, 27.Okt.2012

Američka državna sekretarka Hilari Klinton i visoka predstavnica Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton boraviće u radnoj poseti Srbiji u utorak, 30. oktobra, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.Američki Stejt department saopštio je ranije da će Klinton...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.