DOŠLI SMO, VIDELI SMO, UMRO JE: Klintonova uz grohotan osmeh prokomentarisala Gadafijevo ubistvo (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Okt.2016, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOŠLI SMO, VIDELI SMO, UMRO JE: Klintonova uz grohotan osmeh prokomentarisala Gadafijevo ubistvo (VIDEO)

Hilari Klinton je bila državna sekretarka SAD kada su NATO snage bombardovale Libiju, i kada je ubijen lider ove države, pukovnik Moamer Gadafi. Klintonovu su tokom jednog intervjua pitali o smrti Gadafija, a njena reakcija ne priliči nijednom čoveku, a kamoli uticajnom državniku. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Podsetimo, Gadafi je bio uhvaćen i bio je ranjen u obe noge, dok je pokušavao da pobegne u konvoju koji su napali lovački avioni NATO-a. Ove godine se pojavio i snimak na kojem može da se vidi kako su ga pobunjenici maltretirali i iživljavali se nad njim na najgori mogući način.

Tada državna sekretarka, prema pojedinim izvorima, nije imala plan kako da se izbori sa libijskom krizom, a mnogi je optužuju da je morala da spreči napad na američki konzulat 2012. godine u Bengaziju, kada je ubijen ambasador Kris Stivens.

Klintonova je tokom jednog intervjua prokomentarisala situ hilaciju o Libiji, i to ne na način kako bi jedna političarka trebala da govori o državi i smrti čoveka s kojim su američke vlasti u jednom periodu blisko sarađivale.

- Došli smo, videli smo, umro je – rekla je Klintonova uz osmeh.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.