Izvor: Tech-Lifestyle.com, 21.Maj.2017, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

i.Con – Pametni kondom

i.Con je zapravo prsten koji se postavlja na koren muškog polnog organa, preko pravog kondoma. Meri koliko ste kalorija sagoreli, broj i brzinu „prodora“, trajanje, temperaturu kože i još po nešto. Lagan je, udoban i otporan na vodu. i.Con broji i pamti različite poze tokom odnosa. Obim prstena se da podesiti prema potrebama korisnika.
Kada završite, preko aplikacije (a kako drugačije?) preuzimate podatke s prstena, a on je spreman za nova merenja. Rezultati se mogu uporediti online s drugim korisnicima i.Con prstena.
Baterija traje 6 do 8 sati, a puni se preko micro USB priključka oko 1 sat. Nažalost, i.Con ne može odgovoriti na pitanje „Draga, da li si uživala?“. Cena i.Con je oko 70 EUR.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.