Zvanično: Cyberpunk 2077 se vratio  (neki) problemi su rešeni

Izvor: B92, 23.Jun.2021, 20:50

Zvanično: Cyberpunk 2077 se vratio " (neki) problemi su rešeni

Cyberpunk 2077 se vratio na PlayStation Store.

Sećamo se svi kako je počelo – čim je izašla igra korisnici su se žalili i to sa punim pravom, pošto je igra bila prepuna bagova i generalno je imala velikih problema.

Idejno, igra je odlična, ali ju je CD Projekt izbacio sa previše problema i grešaka i sve vreme pokušavaju da ih reše.

Igra je izašla 10. decembra 2020. godine i samo četiri dana kasnije je CD Projekt ponudio kupcima da vrate igru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da im vrate novac.

Posle odlaganja, izvinjenja i raznih apdejtova kojima je pokušano da se sve ispravi, ozvaničeno je da će CD Projekt Red vraćati novac konstantno svakome ko je igru kupio.

Sada stiže informacija da će se novac vraćati do 6. jula jer su skoro svi problemi rešeni, ali da se preporučuje korisnicima da je ne kupuju za PS4.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.