Izvor: marketingITD.com, 15.Dec.2014, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena prva IN2 Dynamics & Microsoft Dynamics konferencija u Beogradu

Juče u prostorijama Microsofta u Beogradu održana je konferencija pod nazivom »IN2 Dynamics i Microsoft Dynamics rešenja u privredi«, u organizaciji IN2 grupe i Microsofta Srbija. Na konferenciji se okupilo oko 60 učesnika mahom iz privrednih preduzeća koji su imali priliku da saznaju sve o savremenim poslovnim IT rešenjima na jednom mestu.
Nakon upoznavanja sa Microsoft Dynamics NAV i AX rešenjima, namenjenim upravljanju resursima malih, srednjih i velikih preduzeća, >> Pročitaj celu vest na sajtu marketingITD.com << bilo je reči i o Business Intelligence alatima namenjenim analizama i izveštavanju. Stručnjaci IN2 grupe koji su za ovu priliku doputovali iz Zagreba i Kopra predstavili su prednosti Microsoft Dynamics AX rešenja u projektnim organizacijama i načine na koje Microsoft Dynamics CRM, namenjen upravljanju odnosima sa klijentima obezbeđuje prepoznavanje i kategorizaciju prodajnih prilika, optimizaciju prodajnih procesa i upravljanje marketinškim aktivnostima.
Na konferenciji je bilo reči i o najnovijoj »Give me 5 + 2 Extended« akciji Microsofta koja svim zainteresovanima omogućava da do 27. decembra 2014 sebi obezbede Microsoft Dynamics NAV licence po cenama upola nižim od redovnih.
 
The post Završena prva IN2 Dynamics & Microsoft Dynamics konferencija u Beogradu appeared first on marketingITD.

Nastavak na marketingITD.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta marketingITD.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta marketingITD.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.