Izvor: Tech-Lifestyle.com, 11.Mar.2016, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadivljujuće fotografije koje možete da podelite

Canon danas predstavlja novi EOS DSLR iz osnovne ponude – EOS 1300D. Ovaj model je savršen za ulazak u svet DSLR fotografije i uključuje WiFi i dinamički NFC koji deljenje fotografija čini lakšim nego ikada ranije, a tu je i niz poboljšanih karakteristika koje će vam pomoći u stvaranju impresivnih i kreativnih fotografija i filmova. Sa 18-megapikselnim senzorom i responzivnim rukovanjem EOS 1300D je savršen fotoaparat za snimanje slika prepoznatljivog izgleda i utiska koje se odmah mogu podeliti.
Kvalitet na svakom snimku
Da biste mogli snimati fotografije koje se izdvajaju iz mase, EOS 1300D ima Canonov procesor DIGIC 4+ i veliki 18-megapikselni senzor veličine APS-C koji omogućava precizno snimanje detalja i mnoštvo boja u svakoj sceni. Ako želite da snimite scene u kojima se osobe i predmeti izdvajaju na mutnoj pozadini, mala dubina polja fotoaparata EOS 1300D omogućiće vam upravo to. Od krupnih planova prirode , portreta i panorama gradova, ovaj fotoaparat vam pomaže da stvorite originalne fotografije koje ćete poželeti da delite ma gde se nalazili. Sa više od 80 EF objektiva i mnoštvom druge dodatne opreme ponuđene za izbor, EOS 1300D je zaista svestran DSLR koji nudi rezultate koje želite danas kao i fleksibilnost za budućnost.
Učenje, rast i preuzimanje kontrole
DSLR fotografija može da bude teška za početnike, no uz EOS 1300D čak i oni koji se prvi put oprobavaju mogu da snime predivne kvalitetne fotografije bez dodatne obrade. Pametni način rada za slaganje scene potpuno prepušta kontrolu fotoaparatu i bira prava podešavanja, ali samo jednim okretom brojčanika za izbor načina rada možete se odlučiti za način snimanja prilagođen različitim objektima, kao što je novi način snimanja hrane. Responzivno automatsko fokusiranje kroz tražilo osigurava da čak i objekti koji se kreću budu fokusirani, pomažući da snimite akcione scene u rezoluciji od tri sličice po sekundi. Da biste dobili zabavne, jedinstvene radove možete na sliku da primenite niz kreativnih filtera kao što su fotoaparat igračka ili riblje oko.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.