Zabavne, muzičke, sportske igre i preventivni pregledi za mališane

Izvor: Blic, 28.Avg.2014, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabavne, muzičke, sportske igre i preventivni pregledi za mališane

Budući školarci, ali i njihovi roditelji, od petka do nedelje, 29. do 31. avgusta, imaće priliku da se zabave i edukuju u okviru manifestacije "1, 2, 3 – Počinje škola", u atrijumu Delta sitija.

Mališane tamo očekuju škole slikanja, muzičke radionice, preventivni pregledi kičmenog stuba i saveti o opštoj higijeni, sportske radionice, časovi engleskog jezika i još mnoga druga zabavna dešavanja.

Tokom celog dana biće organizovane radionice u okviru kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će najmlađi imati priliku da od lekara dobiju savete o zdravom životu i pravilnim higijenskim navikama, kao i da provere svoje znanje engleskog jezika, pohađaju muzičke radionice i pokažu talenat i kreativnost u okviru škole slikanja.

Najbolje očekuju i brojne zanimljive nagrade.

Pored radionica za decu, biće organizovan i program za roditelje – škole fotografije, u okviru kojih će imati priliku da nauče kako da slikaju dete za prvi dan škole i kako da naprave digitalnu foto-knjigu od postojećih fotografija.

Mame i tate će dobiti i savete stručnjaka kako da organizuju budžet i najpovoljnije kupe školski pribor i druge potrepštine za decu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.