Izvor: Tech-Lifestyle.com, 13.Sep.2023, 12:02

Zabava na vodi koja traje 40 godina

Cap Camarat linija se već 40 godina konstantno osvežava, a opet ostaje verna vrednostima i nasleđu brenda Jeanneau. Razvojem inovativnih koncepata za svaki novi model, Cap Camarat linija je postala ključni igrač na evropskom tržištu otvorenih brodova sa vanbrodskim motorom.
Jeanneau je uticao na razvoj brodova za dnevne plovidbe u Evropi i širom sveta. Danas preko 35.000 brodova krstari vodama širom planete! Čak 62 Cap Camarat modela su napravljena od kada je linija lansirana i svi dele isto nasleđe.
Cap Camarat je napravljen za porodičnu zabavu, deljenje dragocenih trenutaka i stvaranje uspomena sa porodicom i prijateljima.
POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU 

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.